Kiefer_Plafond_Koelpaneel_product-1024x267

Navos @ Building Holland 2017

Building Holland is hét driedaagse innovatie event voor bouw- en vastgoedsector. Ook in 2017 staat het in het teken van innovatie en vernieuwing. Samengevat als (Re)Building the Future: Samen bouwen aan de toekomst van Nederland op basis van de meest actuele trends en ontwikkelingen in samenwerking met baanbrekende innovatieve partijen binnen de bouw en vastgoed.

 • Datum: dinsdag 11 t/m donderdag 13 april 2017
 • Tijd: van 10.00 tot 18.00 uur (dinsdag vanaf 12.00 uur)
 • Locatie: RAI Amsterdam
 • Navos-stand: Hal 11, stand 067
 • Toegang: gratis na registratie
 • Meer informatie: www.buildingholland.nl

(Re)Building the Future is een oproep gericht op de bouw- en vastgoedsector om in te spelen op een sterk veranderende markt en dit zo duurzaam en innovatief mogelijk te doen. Beursorganisator Duurzaam Gebouwd weet dankzij haar kennis en unieke netwerk van professionals als geen ander welke vraagstukken er leven in de sector. De missie is om ketensamenwerking en kwaliteit in de bouw- en vastgoedsector een grote stap vooruit te helpen d.m.v. drie concrete stappen: communiceren, activeren en verbinden.

TVVL-begunstiger aan het woord

Eerder dit jaar werd Ronald de Vos geïnterviewd als TVVL-begunstiger. Het viel de interviewer op, toen hij hem wat vragen stelde, dat Ronald plezier in zijn werk heeft en dat heeft hij! Nieuwsgierig naar de man achter Navos? Lees hier meer in het TVVL-magazine uit 12-2016.

Kerstgroet

I.v.m. de feestdagen is Navos van maandag 26 december 2016 tot en met maandag 2 januari 2017 slecht tot niet bereikbaar. U kunt ons een e-mail sturen op navos@navos.nl en wij pakken dit z.s.m. op.

Navos @ Duurzaam Gebouwd Congres 2016

Als partner van Duurzaam Gebouwd staat Navos Klimaattechniek wederom op het kennisplein van het Duurzaam Gebouwd Congres 2016.
Dit is alweer de 8e editie van het congres met ditmaal als thema ‘Circulair Flevoland: zero waste, zero energy! Hoe word je een energieneutrale circulaire provincie zonder afval?’. Het wordt georganiseerd door Duurzaam Gebouwd in samenwerking met Provincie Flevoland / gemeente Almere.

 • Datum: woensdag 16 november 2016
 • Tijd: 8.30 tot 18.00 uur
 • Locatie: Kunstlinie Almere Flevoland
 • Extra info: 24 workshops. 30+ sprekers en 45+ exposanten
 • Meer informatie: duurzaamgebouwdcongres.nl

Duurzaam Gebouwd Congres, Almere, foto: Robert Tjalondo; www.rockinpictures.com 2016

 

Navos @ VSK 2016

banner_VSK3_nl

Betere, slimme, energiezuinige woningen, gebouwen en industriële omgevingen. Om dit te realiseren is deskundigheid onmisbaar. Daarom is er de VSK. Dé vakbeurs voor verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek. VSK is de aanjager van duurzame innovatie. Vier dagen lang komen alle installatiedisciplines samen om de prestaties van producten en de knowhow van professionals naar een hoger plan te tillen. Op de VSK worden ontwikkelingen gedeeld, ervaringen besproken, uitdagingen gedefinieerd en successen getoond. 

 • Datum: dinsdag 2 t/m vrijdag 5 februari 2016
 • Tijd: dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur
  donderdag tot 20.30 uur
 • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
 • Navos-stand: Hal 7, stand E034
 • Toegang: gratis na registratie
 • Meer informatie: www.vsk.nl

Kerstgroet

I.v.m. de feestdagen is Navos van woensdag 23 december 2015 tot en met vrijdag 1 januari 2016 slecht tot niet bereikbaar. U kunt ons een e-mail sturen op navos@navos.nl en wij pakken dit z.s.m. op.

Navos Kerstgroet 2015

Navos in de media: Installatie & Bouw sept 2015

Deze maand in het vaktijdschrift ‘Installatie & Bouw’ een artikel over BioClina capillaire klimaatmatten en Alpha-LupoTherm.

‘Meer comfort, lager energieverbruik en extreem duurzaam’ De verwarmingstechniek van gebouwen moet steeds duurzamer en energiezuiniger worden uitgevoerd, zonder in te boeten aan comfort en bedrijfsveiligheid. “Hieraan kan alleen worden voldaan door een efficiënter gebruik van de energiebronnen”, vertelt Ronald de Vos van Navos Klimaattechniek. Lees verder…

lijn

Kiefer INDUL in het Louvre Abu Dhabi

Na meer dan vijf jaar plannen en ontwerpen met de Franse toparchitect Jean Nouvel kan fabrikant Kiefer trots mededelen dat zij een order hebben voor ca. 4.000 INDUL spleetarmturen voor het Louvre Abu Dhabi op Saadiyat Island. Kiefer en Navos zijn enthousiast over het internationale belang van dit referentieproject. Het museum opent haar deuren in 2015.

Klik hier voor meer informatie over het Louvre Abu Dhabi en Pritzker Architecture Prize-winnende architect Jean Nouvel

lijn

 

Meer over Navos – De Succesfactor RTL7

Navos Klimaattechniek is uitgeroepen tot branchewinnaar ‘Klimaatbeheersing’ van de Nationale Business Succes Award 2015! De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Als branchewinnaar maken wij kans uitgeroepen te worden tot over all winnaar ‘Nationale Business Succes Award 2015’. Daarnaast zijn wij genomineerd als kanshebber voor: ‘Meest innovatieve onderneming’, ‘Beste in Bouw’, ‘Beste Kleinbedrijf’ en ‘Beste in High Tech’.

Wij maken kans op de Nationale Business Succesward 2015!


Rapport Nominatiecommissie

Navos wordt algemeen gezien als één van de leidende bedrijven en weet haar grote kennis van de klimaatbeheersingsbranche en haar klantgerichte aanpak uitstekend met elkaar te combineren, waardoor zij een grote mate van klanttevredenheid bij haar klanten weet te bereiken. De Nominatiecommissie ziet in Navos Klimaattechniek een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de binnenlandse en buitenlandse markt en is van mening dat zij met recht genomineerd is voor de Nationale Business Succes Award.
“Haar doel is meerwaarde scheppen, zonder enig compromis te doen aan kwaliteit, duurzaamheid en maatschappij. Haar maatschappelijk bewustzijn draagt onmiskenbaar bij aan een duurzame, menselijke samenleving. Consequent beleid, innovatie ten doel van haar waarden en missie en doelgerichte implementatie hebben Navos gebracht tot wat het nu is: één van de belangrijkste spelers in haar markten en segmenten in Nederland!”


De Succesfactor RTL7

Zondag 22 maart 2015 was Navos één van de items in het business-to-business programma De Succesfactor op RTL7. Deze wordt a.s. zaterdag 28 maart 2015 herhaald om 13.30 uur. In het item vertelt Ronald de Vos over BioClina capillaire klimaatmatten bij een gerealiseerd project in Rotterdam. Heeft u het gemist of bent u benieuwd naar het item? Bekijk hier de uitzending van 22 maart of zie de uitgebreide versie hieronder:

De huidige editie van de Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL7 op zondag 12.55 uur tot einde 2015. Zie voor meer informatie: www.succesaward.nl

lijn

Navos branchewinnaar Klimaatbeheersing

Navos Klimaattechniek B.V. is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de branche Klimaatbeheersing!

In het rapport van de Nominatiecommissie schrijven zij onder andere het volgende:

“Haar doel is meerwaarde scheppen, zonder enig compromis te doen aan kwaliteit, duurzaamheid en maatschappij. Haar maatschappelijk bewustzijn draagt onmiskenbaar bij aan een duurzame, menselijke samenleving. Consequent beleid, innovatie ten doel van haar waarden en missie en doelgerichte implementatie hebben Navos gebracht tot wat het nu is: één van de belangrijkste spelers in haar markten en segmenten in Nederland!”

A.s. zondag 22 maart vanaf 12.55 uur zijn wij te zien bij het business-programma De Succesfactor op RTL7.
Kun je niet wachten? Zie hieronder alvast de making of van de opnames:

“Het bedrijf valt bij de Nominatiecommissie op door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft. Navos voert uitsluitend milieubewuste en energiezuinige producten. Het bedrijf onderscheidt zich met name doordat zij uitsluitend duurzame klimaatoplossingen biedt in de vorm van klimaatplafonds- en –matten, betonkernkoeling met lucht, plafond- en wandkoelpanelen, luchtverdeelarmaturen etc. van gerenommeerde fabrikanten als Clina en Kiefer. In een markt die continu in beweging is, weet Navos Klimaattechniek door zijn vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen. De Nominatiecommissie ziet in hen een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt.”

Met deze nominatie dingen wij automatisch mee naar de ‘Succes Award 2015’ en zijn wij kanshebber voor de Meest innovatieve onderneming en alsmede de sectoren-awards: Beste in High Tech, Beste in Bouw en Beste Kleinbedrijf.

lijn

Contact

Navos Klimaattechniek B.V.
Kleveringweg 20, 2616 LZ Delft
T: 015 – 215 37 28
Naar de contactpagina

Berichtenarchief

Volg ons

Link naar onze Facebookpagina   Linkedin - Ronald de Vos