Kiefer_Plafond_Koelpaneel_product-1024x267

Navos @ VSK 2018

De VSK is in Nederland de belangrijkste vakbeurs voor de totale installatiebranche. Hier vindt u de nieuwste systemen, technieken en producten op het gebied van verwarming, sanitair, klimaat en koudetechniek. In de loop der jaren heeft het vak een enorme transitie doorgemaakt. De VSK is de partij om jou scherp te houden en uiteraard is Navos weer van de partij. Zorg dat je erbij bent, bestel vandaag nog een gratis toegangskaart en breng een bezoekje aan onze stand 07.E049!

 • Datum: dinsdag 6 t/m vrijdag 9 februari 2018
 • Tijd: dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur
  donderdag tot 20.30 uur
 • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
 • Navos-stand: Hal 7, stand E049
 • Toegang: gratis na registratie
 • Meer informatie: www.vsk.nl

Navos in de media: IZ okt 2017

Deze maand in het praktijkblad ‘IZ – InstallateursZaken’ (voor de W-installateur) een productartikel over hicoTHERM®.


‘Duurzaam alternatief: elektrische oppervlakteverwarming’
– Verwarming met elektriciteit neemt een enorme vlucht. Het is een duurzaam alternatief, omdat fossiele brandstoffen niet meer nodig zijn. Bovendien is het een gezonde manier van verwarmen en, zeker in combinatie met zonnepanelen, ook een betaalbare. Een nieuw product op de markt is een infrarood-oppervlakteverwarmingssysteen van Navos Klimaattechniek. Lees verder…

 

 

Liever digitaal door de hele IZ lezen?
Klik hier voor IZ editie 10-2017 

Nieuw in ons assortiment: hicoTHERM®

Verwarming met elektriciteit neemt een enorme vlucht. Het is een duurzaam alternatief, omdat fossiele brandstoffen niet meer nodig zijn. Bovendien is het een gezonde manier van verwarmen. Navos is altijd op zoek naar innovatieve trends; daarom hebben we hicoTHERM® – oppervlakteverwarming met infrarood – toegevoegd aan ons assortiment.

Het systeem bestaat uit verwarmingsfolie van slechts 0,4 mm dik, voorzien van geleidende carbonvezels. Het zet elektriciteit op effectieve wijze om in stralingswarmte. Hiertoe wordt de 230 V netspanning getransformeerd naar 36 V laagspanning, waarmee een hoge mate van veiligheid wordt gegarandeerd. De reactietijd van het systeem is zeer kort. Het systeem is onderhoudsvrij en brengt in tegenstelling tot traditionele vormen van verwarming geen lucht en daarmee ongezonde stofdeeltjes in circulatie.
Het geheel wordt aangestuurd door programmeerbare temperatuurregelaars en is geschikt voor inbouw in plafond, wand en vloeren; in zowel nieuwbouw als renovatie. De stralingscapaciteit bedraagt bij 30˚C ongeveer 900 W/m2. Het verbruik is 130 W/m2, wat moeiteloos door bijv. zonnepanelen kan worden opgewekt.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Kijk dan snel op de productpagina van hicoTHERM® of neem contact op met één van onze productspecialisten.

Benieuwd naar het gehele assortiment van Navos? Bekijk dan hier ons booklet!

TVVL-begunstiger aan het woord

Eerder dit jaar werd Ronald de Vos geïnterviewd als TVVL-begunstiger. Het viel de interviewer op, toen hij hem wat vragen stelde, dat Ronald plezier in zijn werk heeft en dat heeft hij! Nieuwsgierig naar de man achter Navos? Lees hier meer in het TVVL-magazine uit 12-2016.

Navos @ Building Holland 2017

Building Holland is hét driedaagse innovatie event voor bouw- en vastgoedsector. Ook in 2017 staat het in het teken van innovatie en vernieuwing. Samengevat als (Re)Building the Future: Samen bouwen aan de toekomst van Nederland op basis van de meest actuele trends en ontwikkelingen in samenwerking met baanbrekende innovatieve partijen binnen de bouw en vastgoed.

 • Datum: dinsdag 11 t/m donderdag 13 april 2017
 • Tijd: van 10.00 tot 18.00 uur (dinsdag vanaf 12.00 uur)
 • Locatie: RAI Amsterdam
 • Navos-stand: Hal 11, stand 067
 • Toegang: gratis na registratie
 • Meer informatie: www.buildingholland.nl

(Re)Building the Future is een oproep gericht op de bouw- en vastgoedsector om in te spelen op een sterk veranderende markt en dit zo duurzaam en innovatief mogelijk te doen. Beursorganisator Duurzaam Gebouwd weet dankzij haar kennis en unieke netwerk van professionals als geen ander welke vraagstukken er leven in de sector. De missie is om ketensamenwerking en kwaliteit in de bouw- en vastgoedsector een grote stap vooruit te helpen d.m.v. drie concrete stappen: communiceren, activeren en verbinden.

Kerstgroet

I.v.m. de feestdagen is Navos van maandag 26 december 2016 tot en met maandag 2 januari 2017 slecht tot niet bereikbaar. U kunt ons een e-mail sturen op navos@navos.nl en wij pakken dit z.s.m. op.

Navos @ Duurzaam Gebouwd Congres 2016

Als partner van Duurzaam Gebouwd staat Navos Klimaattechniek wederom op het kennisplein van het Duurzaam Gebouwd Congres 2016.
Dit is alweer de 8e editie van het congres met ditmaal als thema ‘Circulair Flevoland: zero waste, zero energy! Hoe word je een energieneutrale circulaire provincie zonder afval?’. Het wordt georganiseerd door Duurzaam Gebouwd in samenwerking met Provincie Flevoland / gemeente Almere.

 • Datum: woensdag 16 november 2016
 • Tijd: 8.30 tot 18.00 uur
 • Locatie: Kunstlinie Almere Flevoland
 • Extra info: 24 workshops. 30+ sprekers en 45+ exposanten
 • Meer informatie: duurzaamgebouwdcongres.nl

Duurzaam Gebouwd Congres, Almere, foto: Robert Tjalondo; www.rockinpictures.com 2016

 

Navos @ VSK 2016

banner_VSK3_nl

Betere, slimme, energiezuinige woningen, gebouwen en industriële omgevingen. Om dit te realiseren is deskundigheid onmisbaar. Daarom is er de VSK. Dé vakbeurs voor verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek. VSK is de aanjager van duurzame innovatie. Vier dagen lang komen alle installatiedisciplines samen om de prestaties van producten en de knowhow van professionals naar een hoger plan te tillen. Op de VSK worden ontwikkelingen gedeeld, ervaringen besproken, uitdagingen gedefinieerd en successen getoond. 

 • Datum: dinsdag 2 t/m vrijdag 5 februari 2016
 • Tijd: dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur
  donderdag tot 20.30 uur
 • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
 • Navos-stand: Hal 7, stand E034
 • Toegang: gratis na registratie
 • Meer informatie: www.vsk.nl

Kerstgroet

I.v.m. de feestdagen is Navos van woensdag 23 december 2015 tot en met vrijdag 1 januari 2016 slecht tot niet bereikbaar. U kunt ons een e-mail sturen op navos@navos.nl en wij pakken dit z.s.m. op.

Navos Kerstgroet 2015

Navos in de media: Installatie & Bouw sept 2015

Deze maand in het vaktijdschrift ‘Installatie & Bouw’ een artikel over BioClina capillaire klimaatmatten en Alpha-LupoTherm.

‘Meer comfort, lager energieverbruik en extreem duurzaam’ De verwarmingstechniek van gebouwen moet steeds duurzamer en energiezuiniger worden uitgevoerd, zonder in te boeten aan comfort en bedrijfsveiligheid. “Hieraan kan alleen worden voldaan door een efficiënter gebruik van de energiebronnen”, vertelt Ronald de Vos van Navos Klimaattechniek. Lees verder…

lijn

Contact

Navos Klimaattechniek B.V.
Kleveringweg 20, 2616 LZ Delft
T: 015 – 215 37 28
Naar de contactpagina

Berichtenarchief

Volg ons

Link naar onze Facebookpagina   Linkedin - Ronald de Vos