Kiefer_Plafond_Koelpaneel_product-1024x267

Navos

Bedrijfsprofiel

Navos Klimaattechniek B.V. levert en ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige producten die innovatief, energiebesparend en milieubewust zijn. Het verbeteren van het comfort in verblijfruimten staat bij ons voorop.

Navos Klimaattechniek


IsoPlenum®

IsoPlenumOns zelf ontworpen lichtgewicht EPP plenumbox IsoPlenum® is in 2008 genomineerd voor zowel de VSK Award als de NVKL Koeltrofee. Er zijn inmiddels 8 modellen in verschillende uitvoeringen beschikbaar, waaronder een lineaire plenumbox.
Lees meer over IsoPlenum…


BioClina

Winnaar Innovatieprijs Energie 2009 Met het oppervlakte afgiftesysteem van BioClina voor verwarmen en koelen heeft Navos op de vakbeurs Energie 2009 de Energie Innovatieprijs gewonnen. De Energie Innovatieprijs is al een aantal jaren onderdeel van de vakbeurs Energie. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen op vier aspecten; innovativiteit, energiebesparing, marketingwaarde en de bijdrage die het product levert aan duurzaamheid. De jury voor de Innovatieprijs koos het BioClina systeem uit 31 inzendingen.
Lees meer over BioClina…


INDULINE BR 150
Een laatste ontwikkeling van eigen bodem is de INDULINE BR 150. De INDULINE BR 150 is een hooginducerend bandraster luchtverdeelarmatuur die tochtvrij inblaast. Dit is een totaal nieuwe innovatie op de klimaatmarkt.
Lees meer over INDULINE BR 150…


BOA
Onze meest recente duurzame innovatie is BOA: Beton Oppervlakte Activering. Capillaire klimaatmatten worden geïntegreerd in de breedplaatvloer of andere betonelementen en is het meest duurzame betonactiveringssysteem met extreem korte reactietijd (6 minuten). Door het grote vermogen dat kan worden geleverd, kan direct worden ingespeeld op de wens van de gebruiker of op de dynamische veranderingen in de ruimte.
Lees meer over BOA…

Contact

Navos Klimaattechniek B.V.
Kleveringweg 20, 2616 LZ Delft
T: 015 – 215 37 28
Naar de contactpagina

Berichtenarchief

Volg ons

Link naar onze Facebookpagina   Linkedin - Ronald de Vos