Kiefer_Plafond_Koelpaneel_product-1024x267

Navos branchewinnaar Klimaatbeheersing

Navos Klimaattechniek B.V. is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de branche Klimaatbeheersing!

In het rapport van de Nominatiecommissie schrijven zij onder andere het volgende:

“Haar doel is meerwaarde scheppen, zonder enig compromis te doen aan kwaliteit, duurzaamheid en maatschappij. Haar maatschappelijk bewustzijn draagt onmiskenbaar bij aan een duurzame, menselijke samenleving. Consequent beleid, innovatie ten doel van haar waarden en missie en doelgerichte implementatie hebben Navos gebracht tot wat het nu is: één van de belangrijkste spelers in haar markten en segmenten in Nederland!”

A.s. zondag 22 maart vanaf 12.55 uur zijn wij te zien bij het business-programma De Succesfactor op RTL7.
Kun je niet wachten? Zie hieronder alvast de making of van de opnames:

“Het bedrijf valt bij de Nominatiecommissie op door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft. Navos voert uitsluitend milieubewuste en energiezuinige producten. Het bedrijf onderscheidt zich met name doordat zij uitsluitend duurzame klimaatoplossingen biedt in de vorm van klimaatplafonds- en –matten, betonkernkoeling met lucht, plafond- en wandkoelpanelen, luchtverdeelarmaturen etc. van gerenommeerde fabrikanten als Clina en Kiefer. In een markt die continu in beweging is, weet Navos Klimaattechniek door zijn vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen. De Nominatiecommissie ziet in hen een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt.”

Met deze nominatie dingen wij automatisch mee naar de ‘Succes Award 2015’ en zijn wij kanshebber voor de Meest innovatieve onderneming en alsmede de sectoren-awards: Beste in High Tech, Beste in Bouw en Beste Kleinbedrijf.

lijn

Comments are closed.

Contact

Navos Klimaattechniek B.V.
Kleveringweg 20, 2616 LZ Delft
T: 015 – 215 37 28
Naar de contactpagina

Berichtenarchief

Volg ons

Link naar onze Facebookpagina   Linkedin - Ronald de Vos