Kiefer_Plafond_Koelpaneel_product-1024x267

Meer over Navos – De Succesfactor RTL7

Navos Klimaattechniek is uitgeroepen tot branchewinnaar ‘Klimaatbeheersing’ van de Nationale Business Succes Award 2015! De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Als branchewinnaar maken wij kans uitgeroepen te worden tot over all winnaar ‘Nationale Business Succes Award 2015’. Daarnaast zijn wij genomineerd als kanshebber voor: ‘Meest innovatieve onderneming’, ‘Beste in Bouw’, ‘Beste Kleinbedrijf’ en ‘Beste in High Tech’.

Wij maken kans op de Nationale Business Succesward 2015!


Rapport Nominatiecommissie

Navos wordt algemeen gezien als één van de leidende bedrijven en weet haar grote kennis van de klimaatbeheersingsbranche en haar klantgerichte aanpak uitstekend met elkaar te combineren, waardoor zij een grote mate van klanttevredenheid bij haar klanten weet te bereiken. De Nominatiecommissie ziet in Navos Klimaattechniek een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de binnenlandse en buitenlandse markt en is van mening dat zij met recht genomineerd is voor de Nationale Business Succes Award.
“Haar doel is meerwaarde scheppen, zonder enig compromis te doen aan kwaliteit, duurzaamheid en maatschappij. Haar maatschappelijk bewustzijn draagt onmiskenbaar bij aan een duurzame, menselijke samenleving. Consequent beleid, innovatie ten doel van haar waarden en missie en doelgerichte implementatie hebben Navos gebracht tot wat het nu is: één van de belangrijkste spelers in haar markten en segmenten in Nederland!”


De Succesfactor RTL7

Zondag 22 maart 2015 was Navos één van de items in het business-to-business programma De Succesfactor op RTL7. Deze wordt a.s. zaterdag 28 maart 2015 herhaald om 13.30 uur. In het item vertelt Ronald de Vos over BioClina capillaire klimaatmatten bij een gerealiseerd project in Rotterdam. Heeft u het gemist of bent u benieuwd naar het item? Bekijk hier de uitzending van 22 maart of zie de uitgebreide versie hieronder:

De huidige editie van de Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL7 op zondag 12.55 uur tot einde 2015. Zie voor meer informatie: www.succesaward.nl

lijn

Comments are closed.

Contact

Navos Klimaattechniek B.V.
Kleveringweg 20, 2616 LZ Delft
T: 015 – 215 37 28
Naar de contactpagina

Berichtenarchief

Volg ons

Link naar onze Facebookpagina   Linkedin - Ronald de Vos